Sort, és la destinació de turisme esportiu del Pirineu!

L’Agència Catalana de Turisme atorga la marca de Turisme Esportiu a Sort perquè tant els esportistes d’alta competició com els turistes amants de l’esport tenen instal·lacions de la màxima qualitat i serveis adaptats a la seva pràctica esportiva.

L’any 2006 Sort va obtenir la certificació com a Destinació de turisme esportiu de Catalunya en piragüisme d’aigües braves, esports col·lectius i futbol i el 2011 es va consolidar com a Pol d’excel·lència en piragüisme d’aigües braves.

Sort compta amb 5 allotjaments certificats que han adaptat la seva oferta i horaris a les vostres necessitats i tant si veniu sols, com amb el vostre equip, el personal de turisme i esports s’encarregarà de donar resposta a les vostres necessitats perquè la vostra estada sigui el més agradable possible. Contacteu amb nosaltres i gaudiu de les nostres instal·lacions esportives, els serveis turístics i tot un territori!

Punts d’atenció i acolliment del Turisme esportiu

Àrea de turisme-Ajuntament de Sort
turisme@sort.cat
tel. 973 620 010 – 609 547 601

Poliesportiu «Els Til·lers»
esports@sort.cat
tel. 973 621 457

Serveis i empreses

Algunes activitats cal fer-les acompanyats de guies i / o requereixen de material específic.
Per gaudir-les en tota la seva plenitud i amb la màxima seguretat és recomanable contactar amb alguna empresa de la zona.

Veure el directori de turisme esportiu
Responsive Menu
Add more content here...
Turisme Ajuntament de Sort
Skip to content