Benvingut/da esportista!

L’Agència Catalana de Turisme atorga la marca de Turisme Esportiu a 11 municipis catalans que garanteixen que tant els esportistes d’alta competició com els turistes amants de l’esport tinguin instal·lacions de la màxima qualitat i serveis adaptats a la seva pràctica esportiva.

Aquest és un tipus de turisme diferent del que anomenem actiu en el qual predomina la component recreativa i d’oci i no necessàriament esportiva.

L’any 2006 Sort va obtenir la certificació com a Destinació de turisme esportiu de Catalunya en piragüisme d’aigües braves, esports col·lectius i futbol i el 2011 es va consolidar com a Pol d’excel·lència en piragüisme d’aigües braves.

Sort compta amb 5 allotjaments certificats que han adaptat la seva oferta i horaris a les vostres necessitats i tant si veniu sols, com amb el vostre equip, el personal de turisme i esports s’encarregarà de donar resposta a les vostres necessitats per a que la vostra estada sigui el més agradable possible. Contacteu-nos i gaudiu de les nostres instal·lacions esportives, els serveis turístics i tot un territori!

PUNTS D’ATENCIÓ I ACOLLIMENT DEL TURISME ESPORTIU:
Àrea de turisme-Ajuntament de Sort, turisme@sort.cat, tel. 973620010-609547601
Poliesportiu “Els Til·lers”, esports@sort.cat, tel. 973621457