Sort, és la destinació de turisme esportiu del Pirineu!

L’Agència Catalana de Turisme atorga la marca de Turisme Esportiu a Sort perquè tant els esportistes d’alta competició com els turistes amants de l’esport tenen instal·lacions de la màxima qualitat i serveis adaptats a la seva pràctica esportiva.

L’any 2006 Sort va obtenir la certificació com a Destinació de turisme esportiu de Catalunya en piragüisme d’aigües braves, esports col·lectius i futbol i el 2011 es va consolidar com a Pol d’excel·lència en piragüisme d’aigües braves.

Sort compta amb 5 allotjaments certificats que han adaptat la seva oferta i horaris a les vostres necessitats i tant si veniu sols, com amb el vostre equip, el personal de turisme i esports s’encarregarà de donar resposta a les vostres necessitats perquè la vostra estada sigui el més agradable possible. Contacteu amb nosaltres i gaudiu de les nostres instal·lacions esportives, els serveis turístics i tot un territori!

Punts d’atenció i acolliment del Turisme esportiu

Àrea de turisme-Ajuntament de Sort
turisme@sort.cat
tel. 973 620 010 – 609 547 601

Poliesportiu «Els Til·lers»
esports@sort.cat
tel. 973 621 457

Serveis i empreses

Segons quines activitats cal fer-les acompanyats de guies i / o requereixen de material específic.
Per gaudir-les en tota la seva plenitud i amb la màxima seguretat és recomanable contactar amb alguna empresa de la zona.

Veure el directori de turisme deportivo
Skip to content