Si vols preparar-te una estada a Sort, és possible que et plantegis aquestes preguntes.

Al Pallars s'arriba per carretera. Es pot arribar per l' N-260, des de Pobla de Segur, o des de La Seu d'Urgell, passant pel port del Cantó. Si es ve des de la Vall d'Aran, s'arriba per la C-13, a través del Port de la Bonaigua. Pel que fa al transport públic hi ha diferents possibilitats que trobareu als enllaços següents:

Els allotjaments del municipi de Sort són molt variats:

 

Hi ha una molt bona oferta de bars, restaurants i menjar per emportar.

A Sort trobareu indicada la zona principal d’aparcament que es troba situada vora els equipaments esportius.
Important! Cal tenir en compte que el dimarts, dia de mercat setmanal, a Sort, es prohibeix l’aparcament en part de l’Av. Diputació i el carrer Professor Fassman, la qual cosa trobareu degudament  senyalitzada.

A Sort es concentren la majoria de serveis i comerç.

L'horari comercial en general és de 9-10 a 13.30-14.00 hores i de 17 a 20:00 hores.

El mercat setmanal de Sort és els dimarts al matí. 

En cas d'emergència el més efectiu és trucar al 112. A Sort hi ha un centre d'atenció primària, una farmàcia, bombers i mossos d'esquadra.

No hi ha cap problema per banyar-se al riu, però cal saber algunes coses per fer-ho amb seguretat.
El riu Noguera Pallaresa està regulat per unes preses que hi ha més Amunt per la qual cosa el nivel d’aigua pot variar sobtadament i considerablement.
En general els rius i barrancs de la comarca són d'aigües braves, i per tant poden tenir molta corrent. Es recomana molta precaució !

 

Si al poble on estàs no hi ha contenidors, és que hi ha implantat el porta a porta. Això vol dir que cada dia de la setmana es recull una fracció determinada. Si estàs en algun allotjament, et diran el calendari. Si vas en furgoneta o estàs de pas, el millor és que les portis directament a la deixalleria, que està a l'entrada sud de Sort. S'hi accedeix per la carretera que va cap a Montardit de dalt. 

En cas d'estar tancada no hi ha problema. Sempre hi ha un contenidor de cada fracció a la porta. És important per la comarca i pel medi ambient que tots col·laborem en el reciclatge. Moltes gràcies

El millor és que ens segueixis per Internet:

A Sort es fan pregons per megafonia de les informacions més rellevants. Si vols estar al cas de tot els que es pregona, cal que t'instal·lis al mòbil l'aplicació E-Ágora i busquis el canal Sort.

Responsive Menu
Add more content here...
Turisme Ajuntament de Sort
Ves al contingut