Lo llumener és un festival  que omple diferents espais del poble de Sort d’espectacles, narracions orals de contes, tallers i animació al carrer. Comptaamb la participació de la Biblioteca de Sort i de diferents associacions locals (Cambuleta, Lo Tafanari, Obrador Xisqueta…), així com amb un grup de persones voluntàries de l’àmbit cultural i educatiu, per tal de dinamitzar-lo i organitzar -lo. En cada edició es busca una temàtica diferent.

És una iniciativa municipal però adreçada a tota la comarca, estretament vinculada a les seves associacions artístiques i culturals, i també als territoris veïns de muntanya, com són les comarques del Pallars Jussà, l’Alt Urgell, l’Alta Ribagorça i la Vall d’Aran

L’objectiu és generar un espai cultural de trobada familiar al voltant de les literatures infantils i juvenils al Pirineu que serveixi de referent també dins de l’àmbit educatiu.

La data de celebració de Lo Llumener acostuma a ser un dissabte de principis del mes d’octubre. La data prevista pel 2021 és el 8 i 9 d’octubre.

Responsive Menu
Add more content here...
Turisme Ajuntament de Sort
Ir al contenido